Leírás

A Kuti Fermentált italok fogyasztása azért célszerű, mert probiotikus hatással bírnak. Segítségünkre vannak annak érdekében, hogy a tápanyagok/ vitaminok felszívódása hatékonyabb legyen. Továbbá támogatják a bélben lévő előnyös baktériumok szaporodását, a méreganyagok kivezetését, illetőleg gátolják az előnytelen baktériumtörzsek sokszorozódását. Megakadályozzák a táplálékok belekben történő pangását. Tisztán tartják mikrobiomunkat, ezáltal immunrendszerünk is erősödik. Kézműves technikával készült termékek.

Fermentált kristálygomba ital

Kefíres-citromos ízvilággal rendelkező ital, mely frissít. Segíti azon hatóanyagok felszívódását, melyek a szervezet optimálisabb működését szolgálják. Míg az emberi bélrendszerben lévő előnyös baktériumok elszaporodását támogatja, addig nem engedi az előnytelen baktériumtörzsek sokszorozódását.

Tartalmaz aminosavakhoz kötődő bioaktív peptid-láncokat, melyek javítják az egészséget. A Kaukázusban lévők már igencsak régóta ismerik gyógyító hatásait, életelixírként tartják számon, a gyerekek is úgy isszák ezt az italt, mint a vizet. Ez a hely a világ azon kevés területeinek egyike, ahol a 100 év fölötti kort egészségben megélik az emberek.

Kombucha ital

Több ezer éves múltra tekint vissza, eredetileg a Távol-Keletről származik. A Csin-dinasztia már időszámításunk előtt is ismerte, használta, „örök életet adó, csodálatos erővel rendelkező ital”-ként tartották számon.

A teában bőségesen megtalálhatóak különféle enzimek, tejsavbaktériumok, aminosavak, vitaminok, illetve poliszacharidok. Tulajdonképp egy erjedési folyamat eredménye, mely egy élő, organikus terméket hoz létre.